Nool.hu podcast

2023.08.30. 06:50

Komoly kihívások után kezd újra talpra állni Nógrádban a foglalkoztatás (podcast)

A foglalkoztatási számokat komoly kihívások elé állította az elmúlt időszak, Salgótarján pedig továbbra is speciális helyzetben van, ami a munkaviszonyokat illeti.

Nool.hu

Tamási Ildikó, a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatásfelügyeleti és Munkavédelmi Főosztályának vezetője volt stúdiónk vendége

Forrás: Nool

Fotó: Andó Ákos

Az elmúlt évek vírushelyzetének kihívásai befolyásolták a megyei foglalkoztatási számokat is – nem pozitív irányba. A gyorsan jött megingást azonban mára elkezdte ledolgozni Nógrád vármegye, és negyedévről negyedévre egyre jobb pozíció felé tart. Minderről Tamási Ildikóval, a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatásfelügyeleti és Munkavédelmi Főosztályának vezetőjével beszélgetett Andó Ákos a Hír FM és a nool.hu közös műsorában, akivel kitért arra is, hogy mi okozza a különbséget a megye nyugati és keleti térségeiben, illetve mitől speciális a helyzete Salgótarjánnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában