Rendezvény

2023.08.27. 14:39

A New Level Empire lépett fel a tari falunapon

Nagy Orsolya

Színvonalas programokkal várták az érdeklődőket az idei falunapon, amelyet az általános iskola udvarán rendeztek meg. Az esemény a délutáni órákban kezdődött a Tar Községért Díj átadásával, majd helyi civil egyesületek léptek színpadra, így a Tari Nyugdíjas Egyesület, az „Egy a Célunk Tarért” Egyesület, valamint a Romák Együtt Egymásért Egyesület is.

Ezen kívül Gregus Anikó gyermekműsorával szórakoztatta a csemetéket, amely után a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház operett műsorát tekinthették meg az érdeklődők. Később a Balance Band és a Kontyvirág Hagyományőrző Egyesület kápráztatta el a közönséget műsorával. Az idei falunap sztárvendége pedig a New Level Empire volt, amely után a tari együttes, az Alcatraz gondoskodott a jó hangulatról. A zenés-táncos műsorok mellett ugrálóvárral, vásári forgataggal, rodeó bikával, de csillámtetoválással is kedveskedtek a szervezők. Emellett, mint arról beszámoltunk, szombaton a település adott otthont a Nógrád Vármegyei Polgárőr Napnak is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában