Hírösszefoglaló

2023.08.08. 21:26

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. augusztus 8.

Augusztus 8-án is számos témáról beszámoltunk olvasóinknak hírportálunkon. Íme, ezek voltak a nap salgótarjáni vonatkozású hírei!

Gulyás Edina

Idén elmarad az Eresztvényi Egészségnap

Elmarad az idei Eresztvényi Egészségnap. Portálunknak a szervező egyesület, azaz a Salgótarjáni Lokálpatrióták alapítótagja, Simon Gyula számolt be arról, hogy pontosan milyen okok vezették őket a döntés meghozatalához.

Letartóztatásban a salgótarjáni szépkorút kifosztó rabló

A bíróság a legszigorúbb kényszerintézkedést rendelte el egy 39 éves férfivel szemben, aki több bűncselekményt is elkövetett egy 81 éves idő nő ellen a nógrádi megyeszékhelyen.

Értékes és érdekes iratokkal gazdagodott a tarjáni levéltár

A Magyar Nemzeti Levéltár Nógrád Vármegyei Levéltára az iratállományát ajándékozás útján is gyarapítja. A közfeladatot ellátó szerveknél képződött köziratok átvétele a törvényben meghatározott levéltári illetékesség alapján történik, a magániratoké pedig a gyűjtőköri feladatok része.

Rutinos játékos irányítja majd a Salgó Futsal Club csapatát

Hosszútávon fenntartható csapatot szeretne a Salgó Futsal Club vezetősége, akiknek az NB I. a végső célkitűzése Bazsányi Péter vezetésével.

Bűncselekmények, balesetek és rendőri ellenőrzések is munkát adtak a rendőröknek

Az elmúlt hét bűncselekményeiről, valamint a baleseteiről is beszámolt portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hétfőn megkezdte felkészülését az SBTC csapata a vasárnapi mérkőzésére

Vasárnap délután a harmadik bajnoki mérkőzésén lép majd pályára a Stécé együttese a Tiszafüred otthonában.

Testi sértés miatt körözik a rendőrök a salgótarjáni férfit

A salgótarjáni születésű Baranyi Renátó Péter ellen július 26-án, szerdán adtak ki elfogatóparancsot.

Fiatalokért ajánlják fel az idei zarándoklatot – Salgótarjánból is elindulnak a Mária-úton

A fiatalokért kelhetnek útra idén a zarándokok a teljes Mária-úton, Salgótarjánból is indul közösségi túra, amihez bárki csatlakozhat.

Értékeink védelme nyáron is rendkívül fontos! – Salgótarjániaknak is érdemes megfogadni a nógrádi zsaruk tanácsait

Zseblopások, bolti lopások, rablások, lopás a strandon, kirámolt nyaraló és még sorolhatnánk, ezek zöme mind megelőzhető egy kis  odafigyeléssel. Podcast beszélgetésünkben az áldozattá válás megelőzésének érdekében adtak tanácsokat a nógrádi rendőrök.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában