Nool.hu podcast

2023.08.08. 19:50

Értékeink védelme nyáron is rendkívül fontos! – mutatjuk a nógrádi zsaruk tanácsait (podcast)

Zseblopások, bolti lopások, rablások, lopás a strandon, kirámolt nyaraló és még sorolhatnánk, ezek zöme mind megelőzhető egy kis többlet-odafigyeléssel. Podcast beszélgetésünkben az áldozattá válás megelőzésének érdekében adtak tanácsokat a nógrádi rendőrök.

Angyal Eszter

Országszerte megemelkedett a lopások száma, éppen ezért ez egy nagyon aktuális téma, főként nyáron, hiszen ilyenkor a zseblopások, a bolti lopások és a rablások nem csupán átlag hétköznapjainkat, hanem a vakációzással töltött időnket is megnehezíthetik. Nem beszélve azokról az esetekről, amikor például arra érkezünk haza a nyaralásunkról, hogy a bűnözők kirámolták otthonunkat, vagy hétvégi házunkat...

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít mindezek visszaszorítására, valamint az áldozattá válás megelőzésére – minderről Király-Kollár Ramóna rendőr hadnagy, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense beszélt a Nool.hu és a Hír FM közös műsorában, amelyben számos hasznos tanácsot is adott hallgatóinak a témához kapcsolódóan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában