Összefoglaló

2023.08.15. 21:55

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2023. augusztus 15.

Összegyűjtöttük ismételten az olvasóknak, hogy milyen események és hírek történtek Salgótarjánban kedden.

Nagy Orsolya

Zenélő út épül a 21-es főúton

Az biztos, hogy Nógrád vármegyében, a 21-es számú főúton épül a következő zenélő út Magyarországon, de még nem született döntés arról, hogy melyik szakaszán.

Kidőlt fák adtak munkát a tűzoltóknak

Három helyszínen kellett beavatkozniuk kidőlt fák és leszakadt faágak miatt kedden a Nógrád vármegyei tűzoltóknak, köztük Salgótarjánban is.

Növekszik a pollenek koncentrációja a levegőben

Az elkövetkezendő napokban a pollenek gyors emelkedésére kell majd számítani, így az arra érzékenyeknek fokozottan kell védekezniük. Kovács Hetti, salgótarjáni természetgyógyász elárulta, mi is az allergia.

Több rendőri intézkedés is volt

Bűncselekményeknél és baleseteknél is intézkedtek a múlt héten szűkebb hazánk rendőrei.

Az igazgató is beszállt a harcba a salgótarjáni medencében rendezett shown

Salgótarjánban, a strand a régi nagy medencéjében harmadik alkalommal rendezték meg a Holtpont gálát, ahol az XWP és a HCW birkózói is megmutathatták tehetségüket.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában