Pankráció

2023.08.15. 20:28

Az igazgató is beszállt a harcba a salgótarjáni medencében rendezett show-n

A salgótarjáni strand régi nagy medencéjében harmadik alkalommal rendezték meg a Holtpont gálát, ahol az XWP és a HCW birkózói is megmutathatták tehetségüket.

Bakos László

Látványos küzdelmet hozott a 20 szereplős meccs

Fotó: Sánta Edit

A pankráció show első összecsapásán Danny Roxx és Blaze nézett farkasszemet a ringben. Elsőre úgy tűnt, hogy barátságos, tisztességes küzdelmet láthat a sportágat értő és szerető közönség, ám a mérkőzés később káoszba fulladt, több birkózó közbeavatkozása miatt. A singles meccsből 6 emberes tag team alakult ki, ahol három-három pankrátor harcolt egymással. Végül Rufus kétvállra fektette Blazet, így nyert a hosszú hajú csapat.

Ezután a hazaiak nagy kedvence, Szabó Norbert, alias Ron Corvus küzdött meg Terrible Tamás ellen. A rajongók bánatára asztal most ugyan nem tört, de a mérkőzés végén Ron Corvus felülkerekedett az ifjú titánon.

A harmadik mérkőzés talán az eddigi legjobban várt hardcore mérkőzést hozta el. Egy teljes év után a Clickbait, azaz Ryan Bait és O.G szembenézhettek Magyarország legjobb tag teamjével, a Gulyás testvérekkel, azaz Öcsivel és Vilmossal. Drámában és eszközökben sem volt hiány. A hazai rajongók mindvégig bíztatták a Clickbaitet, nem hiába, hiszen 20 percnyi hosszas küzdelem után felülkerekedtek ellenfeleiken.

A következő meccsen a nem éppen közkedvelt Matt Miric küzdött meg a Blood Money oszlopos tagjával Chris Dice-szal. A tarjáni fenegyerek Miric meglepetésére a rajongók most vele szimpatizáltak jobban. A tapasztalt Chris Dice megizasztotta és nem kímélte a fiatal srácot, de rajongói nagy örömére Miric a meccs végén meglepte ellenfelét, így a végén az ő kezét emelték a magasba.

A show folytatásban az XWP vezérigazgatójának, Huszár Péternek volt egy rendezetlen ügye a Samoai tankkal, Ozzy Spencerrel, aminek a háttere szintén egy évre nyúlik vissza. Ám Huszár Péter nem egyedül érkezett, ugyanis hozott magával két verőlegényt is. Jónást és Ámont a Samoai Tank simán elkalapálta, bár igencsak kifárasztották a közönség nagy kedvencét. Ezt kihasználva érkezett Huszár Péter, akinek ugyan a mérkőzésen voltak pillanatai, sőt meg is emelte Ozzyt, de még ez is kevés volt, hogy felülkerekedjen rajta.

Huszár Péternek nem sok esélye volt Ozzy Spencer ellen
Huszár Péternek nem sok esélye volt Ozzy Spencer ellen
Forrás: Sánta Edit

A látványos, 20 emberes Battle Royal következett, ahol feltűntek már jól ismert és új, eddig ismeretlen arcok is. Repültek az emberek, testek hevertek mindenfelé. Sokak megeleptésére Gulyás Öcsi nyerte a küzdelmet.

Az estét egy Triple Threat bajnoki címmérkőzés zárta, ahol Stab, Junior Bastard és az XWP nehézsúlyú bajnoka, Maverick küzdött meg. Fordulatokban és meglepetésben nem volt hiány az összecsapás alatt. Stab és Junior Bastard megtett mindent, de az estét végül Maverick zárta bajnokként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában