Autó

2023.07.13. 14:44

Szerencse a szerencsétlenségben

Nagy Orsolya gondolatait olvashatják.

Nagy Orsolya

Eddig még nem sokszor fordult elő, hogy cserben hagyott az autóm. A napokban azonban sajnos velem is megesett az, ami sokakkal. Éppen haza felé tartottunk párommal Pest megyéből, amikor az autó váltáskor hangosan felzúgott és nem vett be néhány sebességet. 

Nem tudtuk elképzelni, hogy mi történhetett, de olyan érzés volt, mintha elcsúszott volna az egész. Az ilyen dolgok egyébként mindig a legrosszabbkor történnek, amikor az ember sietne. Természetesen most is így volt ez, ennek ellenére hálás vagyok érte, hogy épségben haza tudtunk jönni az autóval. Másnap azonnal elvittük autószerelőhöz, ahol kiderült, hogy valamilyen kis apróság okozta az egész hibát, amelyet rövid idő alatt sikerült a szakembernek megoldania. Az biztos, hogy sosem tudhatjuk, hogy mikor és hol ér minket valamilyen, szerencsére ezúttal kisebb baj. Ráadásul több szempontból is mázlisták voltunk, hiszen már csak körülbelül húsz kilométerre voltunk az otthonunktól, és nem több mint száz kilométerre. Emellett annak is örültünk, hogy egyáltalán haza tudtunk jönni a kocsival és nem kellett vontatót hívni. Persze biztos furcsán néztek ránk, hogy 110-es táblánál, mi csupán 70 kilométer per órával haladtunk. 

További szerencsénk volt, hogy találtunk olyan szerelőt, aki éppen ráért, így 1-2 napig kellett csak hanyagolni a járművet. Sajnos az ilyenek mindenkivel előfordulnak, aki vezet és ezeket nehéz elkerülni, bárkivel megeshet bármikor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában