Energetikai fejlesztés

2023.07.22. 08:58

Kétszázmillió forintból, napokon belül elkezdődhet a romhányi sportcsarnok korszerűsítése

Az elmúlt évek során komoly igény mutatkozott Romhányban a rendkívül gyakran használt sportcsarnok energetikai felújítására. A korszerűsítés napokon belül megkezdődik.

Hegedűs Henrik

Vezér Attila, a nyugat-nógrádi nagyközség polgármestere portálunk megkeresésére elmondta: az utóbbi időben egyre gazdaságtalanabb volt az épület üzemeltetése, így nélkülözhetetlenné vált a korszerűsítés, és szerencsére sikerült az önkormányzatnak központi támogatást elnyerni a legszükségesebb feladatokra. 

Közel kétszázmillió forintos beruházás keretében végzik el a munkálatokat. Az energetikai fejlesztés többet között érinti a tetőszerkezetet, az oldalfalakat, valamint az összes nyílászárót. Maga a létesítmény kifejezetten leterhelt, napi szinten folyamatosan kihasznált és ott tartják foglalkozásaikat a nemzetközileg nagy hírnévnek örvendő művészi teremkerékpárosok is.

– A munkaterületet már átadtuk, a kivitelező cég képviselői elvégezték az előzetes felméréseket, azaz napokon belül a konkrét tevékenység is megkezdődhet. Őszintén reméljük, hogy a felújítás az eredetileg megszabott ütemben zajlik majd és nem lesznek fennakadások – hangsúlyozta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában