Nool.hu videó

2023.07.28. 15:39

Amerikai hangulatban fesztiváloznak a kisterenyei kastélypark vendégei (video)

Megkezdődött a bátonyterenyei Gyürky-Solymossy-kastély parkjában az East & West Feszt by Pick Up Drive nevű autós találkozó és rockabilly fesztivál.

A helyszínre érkezők sok szép amerikai autót is megcsodálhatnak

Forrás: Nool

Fotó: Vendel Lajos

Az első koncert 17 órakor kezdődik, de a vendégek már a délután sorra érkeztek a helyszínre. A Gyürky-Solymossy-kastély parkjába veterán autókat is megcsodálhat a közönség. A fesztiváli hangulat pénteken 17 és 23 óra között Ed Phillips and the Memphis Patrol, a Red Roosters, a The Silver Shine, a szlovákiai The Crownies, valamint a Rockin Rockcats zenéje godoskodik. 

Szombaton a programok 14 órakor autós felvonulással kezdődnek, 15 órától két órán át ismét a zenéé lesz a főszerep, ezután pedig az autók díjazása és táncverseny következik a programok sorában, majd 18 óra 30 perctől a Duckers, a szlovén Joe and the Rhythm Boys with Stacey, illetve Egri Péter és a Mystery Gang lép fel. Az autócsodák körül forgó nap 23 órakor a B'15 Truckabilly Trio koncertjével ér véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában