Játszótér

2023.07.31. 08:27

A játékok már a helyükön vannak, jól halad a közösségi tér kialakítása Bokor községben

Helyükre kerültek a játszóeszközök, jó ütemben halad a közösségi tér kialakítása Bokor községben, a fejlesztésre 25 millió forintot nyert a település önkormányzata.

Gulyás Edina

Még a nyáron birtokba is vehetik majd a községben élők

Forrás: Beküldött fotó

Hinták, mászóka, homokozó, kisvonat és csúszda díszíti a vendégház melletti területet, ahol játszóteret alakít ki a község önkormányzata. A fejlesztésre a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszban nyert 25 milliós pályázati támogatást az önkormányzat. A játszótéren egy kisebb méretű focipálya is készül, ezen kívül egy okospadot is elhelyeznek a területen. 

– A kivitelezés elkezdődött, a játszóeszközök kihelyezése zajlik éppen. A pálya méretét is a gyerekekre szabják majd, az okospadon pedig nemcsak internetezésre és a telefonok töltésére lesz lehetőség, azon különböző játékokat is kipróbálhatnak majd, sakkozhatnak, társasozhatnak, kártyázhatnak a helyiek – fogalmazott Hegedűs Pál, a település polgármestere, aki arra is kitért, hogy a tervek szerint hamarosan elkészül a beruházás, amit még a nyáron birtokba is vehetnek majd a községben élők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában