Rongálás

2023.05.08. 11:26

Vajon szándékosan teszik tönkre Pásztón a közterületi eszközöket?

Újabb közterületi rongálás történt Pásztón a napokban, amelyet feltehetően direkt okoztak.

N. O.

A három csúszdában összesen hat darab csavarnak kellene lenni, de csak egy van benne

Forrás: Farkas Attila közszereplő közösségi oldala

Farkas Attila, a város polgármestere arról számolt be, hogy egy üzenetet kapott egy apukától a napokban, amelyben az állt, hogy a csúszdaparknál, a csúszda kiérkező részénél (alul), valami jóakaró kiszedte a csavarokat. A három csúszdában összesen hat darabnak kellene lenni, de egy van csak benne.

– Ezek nem maguktól estek ki, a szándékosság egyértelmű. Ezek biztos, hogy nem unatkozó tinédzserek, hanem szándékos károkozók – közölte Farkas Attila.

Hozzátette: a legelkeserítőbb az volna, ha egyesek politikai gyűlöletük miatt már a gyerekek testi épségével sem törődnének. Ez már nem játék, hiszen ez egy nem egy megrongált pad, amit lefotóznak és elhintenek az interneten az önkormányzatot hibáztatva.

Farkas Attila portálunknak elárulta, hogy feltehetően a károkozás még a kamerák felszerelése, múlt hét csütörtök előtt történt. Azt, hogy a szükséges lépést megteszi-e az ügyben még holnapig eldönti a polgármester.

Az elmúlt hetekben megszaporodott a közterületi eszközök rongálása, nemrég ugyanis padokban tettek kárt, de a Romkertben található kaput is berúgták.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában