Álláskeresés

2023.05.25. 15:38

Sokrétű állásajánlattal rukkoltak elő a munkáltatók Rétságon

Sikeresnek ítélték meg a szervezők a Rétságon tartott utolsó tavaszi állásbörzét, amit a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal rendezett meg a helyi Városi Művelődési Központ és Könyvtár aulájában. A látogatókat közel húsz cég fogadta az ajánlatokkal.

Hegedűs Henrik

Sikeresnek ítélték meg a szervezők a Rétságon tartott utolsó tavaszi állásbörzét

Forrás: Nool

Fotó: H. H.

Ezúttal elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy a leendő munkavállalók miként viszonyultak az egyes vállalatok és szolgáltatók által adott kínálathoz. 

A Pest vármegye északi részéről iderándult Kovács Gergely elmondta, korábban dolgozott a váci Samsung gyáregységében, ahol ugyan jó fizetést kapott, de a körülményekkel nem volt elégedett, viszont a nyugat-nógrádi térség igencsak vonzó számára. Éppen ezért szeretne elhelyezkedni Rétság környékén, például azt ipari park valamelyik üzemében. A megtekintett ajánlatokat kedvezőnek tartotta, ám még vár a végleges döntés meghozatalával.

Az Ősagárdon élő Nagy János az elmúlt esztendőkben külföldön dolgozott, tizenhárom évet élt Írországban, ahol főként a hús – és hentesiparban tevékenykedett, de családi okok miatt idén haza kellett térnie, és ezúttal a kíváncsiságtól vezéreltetve kereste fel a rétsági állásbörzét. Kifejtette: anyagi állapotai miatt most kifejezetten nem szeretne válogatni, ám igyekszik olyan munkahelyre lelni, ahol minőségi körülményekkel szembesülhet, és egy-két cég, illetve vállalkozás kifejezetten szimpatikus volt számára.

Búcsúzóul Tácsik Bálint társaságában váltottunk néhány szót. A Rétsági Járási Hivatal vezetője hangsúlyozta: rendkívüli módon örültek, hogy ilyen nagy érdeklődés mutatkozott a rendezvény iránt, és őszintén remélik, sok embernek sikerült megtalálni a leendő álláshelyét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában