Gyermeknap

2023.05.15. 12:28

A gyermekeké lesz a főszerep egész hétvégén Balassagyarmaton

Különleges élményekkel, két napon keresztül várják a csemetéket a nemzetközi gyermeknap alkalmából Balassagyarmaton.

E-L. Zs.

Rengeteg programmal várják a gyerekeket az Ipoly-parti városban

Forrás: pixabay

Május 27-én, szombaton a Zsongás a strandon elnevezésű rendezvényre 10 órától hívják az érdeklődőket. A program a Mini Manó golfpálya átadásával veszi kezdetét, majd torna következik Zsófival. A számos egyéb érdekes program mellett néptáncot is járhatnak a helyszínre érkezők, majd a Habakuk Zenekar koncertje szórakoztatja a közönséget. A nap folyamán arcfestéssel, kézműves sátorral, ugrálóvárral, akadálypályával, eszem-iszommal, rendőr-, tűzoltó- és kukásautó bemutatóval is várják az érdeklődőket.

Május 28-án, vasárnap a Manóligetben, azaz a Palóc ligetben ünnepelhetnek a gyerekek. 13 óra 30 perctől gyülekező lesz Pán Péterrel a Fő téren, majd onnan a Vitalitás SE és a Rózsavölgyi Tánccsoport közreműködésével felvonulással kezdődnek a programok a ligetben. Interaktív zenés műsorral fellép a Pom-Pom együttes, Szél Bence, a világ legügyetlenebb bűvésze, a Boróka Bábszínház, illetve a Manó Swing is.

A szervezők jelmezversenyt is hirdetnek, így manónak, tündérnek, vagy bármely erdei lénynek beöltözhetnek az érdeklődők. Vasárnap is ugrálóvár, óriás kifestő, játékok, kézművesség, eszem-iszom és sok más érdekesség várja a kicsiket, illetve a nagyokat egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában