Felajánlás

2023.04.19. 11:35

Vitamincsomagokkal köszöntik a salgótarjáni egészségügyi dolgozókat az ápolók napján

Értékes, különféle vitaminokból összeállított csomagok érkeztek a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházba, amit egy ismert, táplálékkiegészítőket forgalmazó cég ajánlott fel az ápolók napja alkalmából.

G. E.

Az ápolók napja alkalmából ötezer vitamincsomagot állítottak össze, egyenként mintegy 16 ezer forint értékben

Forrás: Beküldött fotó

A hazánkban is ismert táplálékkiegészítőket és vitaminokat forgalmazó cég kiemelt célja, hogy támogassa az egészségügyben dolgozókat. Ezért a Magyar Kórházszövetséggel egyeztetve az ápolók napja alkalmából ötezer vitamincsomagot állítottak össze, egyenként mintegy 16 ezer forint értékben. Ezekben C-, D- és multivitamin készítmények is megtalálhatók – tájékoztatott a Szent Lázár Megyei Kórház.  

Amint arról beszámoltak: a csomagokat a megyei  kórházakon keresztül juttatják el más egészségügyi intézmények ápolóihoz. A felajánlások már megérkeztek a salgótarjáni intézménybe, a közeljövőben pedig eljutnak a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetbe és a pásztói Margit Kórházba is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában