Program

2023.04.23. 16:14

Színpadra lép az Irigy Hónaljmirigy a szécsényi rendőrnapon

L. J.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és Szécsény önkormányzata családi nappal egybekötött rendőrnapot szervez április 28-án, pénteken a Forgách-Lipthay Kastélymúzeumnál. A programok délelőtt 10 órakor kezdődnek. A szervezők közlekedési, bűnügyi, fegyvertechnikai, katasztrófavédelmi, kommandós, speciális mentőegységi, szolgálati kutyás, illetve lovas és horgászegyesületi bemutatókkal, valamint honvédelmi foglalkozásokkal és szituációs lövészettel várják majd az érdeklődőket. 

A kísérőprogramok között lesz főzőverseny, múzeumlátogatás és vásár is. A rendezvényen fellép a Rendőrzenekar, a Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda és Általános Iskola óvodásai és iskolásai, a Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulói, a Nógrádsipeki kórus és Berecz Bálint. Továbbá 19 órakor koncertet ad az Irigy Hónaljmirigy, valamint 20 órakor a Republic Dalcirkusz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában