Zenés ébresztő

2023.04.30. 19:32

Mutatjuk, hol ébredhettek zeneszóra Salgótarjánban a munka ünnepén!

A Bányász-Kohász Fúvószenekar ebben az évben is megtartja Zenés ébresztőjét május 1-jén Salgótarjánban.

Nool

A Bányász-Kohász Fúvószenekar május 1-jei zenés ébresztője idén sem marad el Salgótarjánban

Forrás: Nool archívum

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Bányász-Kohász Fúvószenekar zenészei május 1-jén, hétfőn 6 órakor indulnak útnak a Salgó úton található Kohász Művelődési Központtól, hogy zenés ébresztővel űzzék ki az álmot minden salgótarjáni szeméből. A tervek szerint 6:10-kor már a zagyvarónai Bátki József Közösségi Ház előtt zenélnek majd, 6:25-kor a Füleki úton található Idősek Otthonánál csendül fel a muzsikaszó.

A zenészek 6:30-ra a Szent Lázár Megyei Kórház belső udvarába, 6:45-re Beszterce térre, 7 órára pedig a Kemerovó-lakótelepre érkeznek, majd várhatóan 7:15-kor a nyugati városrészben található Fogadónál, 7:25-kor a Vásártéren a Csillagház mögötti téren, 7:45-kor pedig Baglyasalján, a Petőfi úti idősek otthonánál zenélnek majd. 

A Bányász-Kohász Fúvószenekar zenés ébresztője 8 órakor a zagyvapálfalvai ABC előtt éri el a déli városrészt, de 8:45-kor már a Pécskő úti bolt előtt harsan fel a muzsikaszó. A zenészek a program záróhelyszínen, azaz az Arany János úti sakktáblánál várhatóan 8:55-kor lesznek hallhatók, majd a Dolinkában rendezendő városi majálison egy hosszabb koncerttel is kedveskednek az ünnepi programra kilátogatóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában