Büszkeség

2023.04.17. 21:28

Határon innen és túl is előkelő eredményekkel öregbítették Salgótarján hírnevét a táncosok

Nem telt eseménytelenül a múlt hétvége a salgótarjáni latin-amerikai táncot űzők számára, akik két megmérettetésen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

Gubányi Patrik

Fenyvesi Ádám Gábor és Kis Kamilla Szlovákiába utaztak, ahol felnőtt C latin kategóriában 25 párosból az előkelő második helyen végeztek

Forrás: Beküldött fotó

A hétvégén ismét fényesre sikálták a tánccipőjüket a salgótarjáni Havanna Táncstúdió Sportegyesület versenyzői, akik nemcsak Szlovákiában, de hazánk legrangosabb táncos eseményén is tiszteletüket tették. A csapat vezetője, Nyilas Dániel portálunk érdeklődésére elmondta: – Nagy büszkeség számomra, hogy ilyen motivált fiatalokkal dolgozhatok együtt, hiszen a sikernek ez az egyik kulcsfontosságú lépcsőfoka. Szombaton Fenyvesi Ádám Gábor és Kis Kamilla Szlovákiába utaztak, ahol felnőtt C latin kategóriában 25 párosból az előkelő második helyen végeztek. Másnap egy újabb párosunk, Varga Sándor és Laurencsik Liliána Magyarország legnagyobb táncos rendezvényén vett részt, akik 54 párosból a 32. helyig jutottak – ecsetelte a pedagógus.  

Hozzátette: a fiatalok nem pihennek, hisz nemrégiben ismét elindult a versenyszezon, ami sok-sok megmérettetést tartogat számukra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában