Szívszorító

2023.03.09. 17:38

Utolsó esély – két idős kutya sürgősen keresi új gazdáját Nógrádban

Két idős kutyusnak sürgősen otthont keresnek a Mancs Menedék Állatvédő Egyesület tagjai.

Nool

A minap kérték az állatvédők segítségét két árván maradt idős kutyához, akiket jelenlegi gazdájuk örökölt, viszont nem tudja tovább gondozni őket. Ha a kutyusoknak szombat délutánig nem sikerül új otthont találni, valószínűleg el kell altatni őket.

- Tegnap kértek segítséget két idős kutyus elhelyezésében, akiket örökölt a gazda. A házból ki kell költöznie szombat délután és nincs hova tennie őket. Munkát egy másik megyében kapott, ahova nem viheti. A fekete idős fiú 11 éves, már nem lát, fogai is alig vannak. A kislány csivava mix lehet, ő 9 éves és ivartalan. No most legyünk okosak, hogy hova és ki fogad be két ilyen idős kutyus már? Mindig benti kutyusok voltak, viszont ha nem lesz megoldás nekik nem írom le hogy mi lesz, mert azt az én lelkem már nem bírja - írja közösségi oldalán Kacsák Márta, a Mancs Menedék Állatvédő Egyesület tagja.

Aki be tudja fogadni a szomorú sorsra jutott kutyákat, vagy tud megoldást elhelyezésükre, az vegye fel a kapcsolatot a Mancs Menedék Állatvédő Egyesülettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában