Az én STorym

2023.03.28. 16:06

Szily Nóra rangos elismerést kapott Salgótarjántól

Az ismert műsorvezető 2022 év elejétől egészen mostanáig vezette a havi rendszerességgel jelentkező városi beszélgetőműsort, az "Az én STorym"-at. A sorozat lezárult, Szily Nóra pedig rangos elismerést kapott a várostól lelkiismeretes munkájáért.

Angyal Eszter

Szily Nóra a beszélgetőműsor záróeseményén vehette át a “Salgótarján 100 éve város” emlékérmet

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Hírportálunkon is időről időre beszámoltunk a Salgótarján centenáriumát ünneplő évben elindított talk showról, ahol minden hónapban a megyeszékhelyről származó ismert és tehetséges emberek meséltek történetükről. Az én STorym című műsorban az ismert rádiós-televíziós műsorvezető, Szily Nóra beszélgetett a Salgótarjánban született hírességekkel, aki a nosztalgikus beszélgetések alatt igyekezett feltárni, hogy vendégeit milyen mélységek és magasságok juttatták el oda, ahol ma tartanak, az évek alatt mit kaptak szeretett városuktól és mi az, ami ebből még ma is velük van.

A műsorvezető több mint 30 éves szakmai múlttal rendelkezik, pályafutása 1990-ben kezdődött a Magyar Rádiónál riporterként, majd különböző országos televízióműsorokban is bizonyított. Szily Nóra nevéhez számos komoly interjú és publicisztika kötődik, így kétségtelen volt, hogy a salgótarjáni példaképekkel is maradandó beszélgetéseket folytat majd. Munkáját a tőle megszokott lelkesedéssel és precizitással végezte mindvégig, ezért a beszélgetőműsor legutóbbi, záróeseményén a város önkormányzata “Salgótarján 100 éve város” emlékéremben részesítette. 

Az elismerés átvételét követően megható bejegyzést tett közzé közösségi oldalán Szily Nóra, melyben leírta, a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. csapata 2021 őszén kérte őt fel a beszélgetőműsor vezetőjének, a nógrádi megyeszékhelyen végzett munkáját pedig mindvégig imádta. „Lelkesen mentem, és imádtam minden megérkezést, beszélgetést és a csapatot, amelyik ott fogadott” – fogalmazott. A szombathelyi születésű, de jelenleg Csobánkán élő pszichológus-újságíró a bejegyzés tanúsága szerint immár kicsit salgótarjáninak is érzi magát.

Tegnap volt a záróeseménye a sorozatnak. Sejtettem, hogy megölelnek a végén, hisz mindannyian közös sikerként éltük meg az összes alkalmat! De erre a meglepetésre, elismerésre nem számítottam! Végtelenül boldog és büszke vagyok, és meg kell mondjam - könnyeztem... Örüljetek velem - a szombathelyisalgótarjánicsobánkaiNórával. Most úgy érzem - érdemes tenni a dolgom a magam módján – írta bejegyzésében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában