Vérszilva

2023.03.28. 17:43

Rózsaszínben pompázik a virágzó vérszilvafáktól a Berkenyére vezető út (fotók)

Megihlette olvasóinkat a virágzó berkenyei vérszilvafasor. A településre vezető aszfaltcsík környezete kétségkívül Nógrád vármegye egyik legszebb útjává varázsolja ilyenkor ezt a szakaszt.

A.E.

Borongós időben is meseszép a berkenyei vérszilvafasor

Forrás: Beküldött

Fotó: Kinczel László

Hétfőn beszámoltunk róla hírportálunkon, hogy virágba borult Nógrád vármegye egyik legszebb útszakasza, a berkenyei vérszilvafasor. Korábbi cikkünkben rendszeres olvasónk, Mészárosné Laukó Éva fotóit mutattuk meg, s arra kértük olvasóinkat, hogy küldjenek a rózsaszínben pompázó útról további fotókat is. 

Kinczel Lászlótól egy komplett galériára való meseszép fotó érkezett a [email protected]-ra a település jelképének is számító vérszilvával díszített útszakaszról, ami – ahogy azt a képek is bizonyítják – még borús időben is lenyűgöző látványt nyújt. A virágzó fasor rengeteg érdeklődőt vonz Berkenyére, a világhálón számos forrásban osztják meg szebbnél szebb fotóikat amatőr és profi fotósok egyaránt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában