Politika

2023.03.10. 12:31

Kit indít a Fidesz Salgótarjánban? Íme, néhány lehetséges polgármesterjelölt!

Becsó Zsolt országgyűlési képviselő kemerovói lakossági fórumán esett szó a 2024-es önkormányzati választás lehetséges kormánypárti jelöltjeiről.

Nool

Tavaly nyáron a Noolon is írtunk arról, hogy a jövőben ugyanazon a napon tartják majd az európai parlamenti (EP-) és az önkormányzati választást Magyarországon. Ez legközelebb 2024-ben esedékes. A parlament döntése értelmében a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választását az előző önkormányzati választást követő ötödik év április, május, június vagy július hónapjában, az európai parlamenti képviselők választásával egyidejűleg kell megtartani.

„Bár még több mint egy év múlva lesznek csak az önkormányzati választások, de már egyre többen kérdezik meg, hogy ki lesz a polgármesterjelölt” – számolt be a kemerovói lakossági fórumon felvetett témáról Becsó Zsolt. Mint a kelet-nógrádi országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán fogalmazott: a várakozás nem véletlen.

A kormánypárti politikus megosztotta: a találkozón jelenlévők is elmondták, hogy egy erőskezű, határozott, felkészült, angolul kommunikációképes, lokálpatrióta, a gazdasági életből érkezett, a kormánnyal maximálisan együttműködő, víziókkal és tervekkel rendelkező polgármestert kíván Salgótarján.

Biztató, hogy van, lesz  ilyen jelölt. Amit már most tudhatunk, hogy CG, FG, TS, TL, KB, SL, SN monogramú személyek közül is kikerülhet az alkalmas és győztes jelölt. Hajrá Salgótarján!” – osztotta meg sejtelmesen Becsó Zsolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában