Programajánló

2023.03.09. 19:58

Itt a hétvégi programeső! – Nőnap és piac is vár Nógrádban

A hétvége során termelői piac, nőnapi események és gasztro csajok beszélgetése is szórakozási lehetőséget kínál szűkebb hazánk lakosainak.

Forrás: Shutterstock

Termelők kínálják portékáikat

Nagyorosziban ismét megtelnek a termelői piac standjai március 10-én. Az esemény közösségi oldalán elérhető tájékoztatás szerint pénteken 13 és 16 óra között a piacon az érdeklődők olyan termékekkel tölthetik meg a kosaraikat, mint például a méz, a sajt, a füstölt hús vagy a friss zöldségek.

Összegyűlnek a horgászok

Mátraterenyén közgyűlést tart a Tóaljai Bányász Horgász Egyesület (TBHE) március 11-én, szombaton, 9 órától. Az eseménynek a homokterenyei településrészen található közösségi ház ad majd otthont. A horgászok a közgyűlés során beszámolókat, jelentéseket és tájékoztatásokat hallgathatnak meg például a horgászmesteri tevékenységről, illetve a felügyelő, valamint a fegyelmi bizottság munkájáról. Emellett lezajlik a vezetőségválasztás is, végül a megjelentek az idei tervekkel, költségvetéssel, versenyekkel, és társadalmi munkákkal kapcsolatban felmerülő ötleteket tárgyalják meg, illetve döntenek azokról.

Szépségpartival készülnek a hölgyeknek

Szarvasgedén nőnap alkalmából szépségparty-t szerveznek március 11-én, szombaton, 15 órától. A helyi könyvtári, információs és közösségi hely közösségi oldalán megosztott bejegyzés szerint a programon résztvevő hölgyek számára Katonáné Tóth Tímea független életmód és terméktanácsadó tart előadást a település könyvtárában.

Musicalestet szerveznek a női lakosoknak

Szügyön egy nőnapi műsorral köszöntik a gyengébbik nem képviselőit március 12-én, vasárnap, 15 órától a helyi művelődési házban. Ahogy azt Frenyó Gábor, a település polgármestere is megosztotta a közösségi oldalán, a Beszélj a nőkről! című műsor nőkről nőknek szól, kizárólag férfiaktól. A más és más korból összeválogatott dalok az Operett-Musical Voices Társulat előadásában csendülnek majd fel. Az előadás ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött a pontos létszám ismerete miatt, mivel a szervezők a résztvevő nők számára meglepetéssel is készülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában