Rókales

2023.03.07. 19:28

Így van most a Balassagyarmatról megmentett rémcuki róka

Balassagyarmat legismertebb fickója minden jel szerint remekül érzi magát új otthonában.

A.E.

A vörös rém kétségtelenül sokak szívébe be fogja még lopni magát

Forrás: Facebook/Rókales

Fotó: Ceglédi Ádám

Többször beszámoltunk már hírportálunkon a Balassagyarmatról megmentetett rókáról, aki február közepén került menhelyre a Rókales Alapítvány jóvoltából. A gyarmati rémként elhíresült kisrókáról a befogadás óta számos alkalommal beszámoltak már jótevői, egyik alkalommal pedig videón is megmutatták, hogy milyen jól érzi magát új otthonában. 

A "balassagyarmati rémnek" sokan akartak ártani, mielőtt megmentőihez került volna, annak ellenére, hogy a rókamentők szerint végtelenül simulékony valójában. A rémcuki ravaszdit a napokban egy profi fotós is lencsevégre kapta a menhelyen:

Az alapítvány Rókales nevű Facebook-oldalán legutóbb arról számoltak be, hogy hétvégén önkéntesek is segédkeztek a menhelyen, akik mindamellett, hogy a kennel és a kutyaházak festéséből is kivették részüket, rengeteg ételt vittek a menhelyen élő megmentett állatoknak. 

– A rém és társa osztatlan sikert okozott, köszönöm az állatorvosok segítségét is, felsorolni sem tudom ki mit tett értünk – írták a bejegyzésben, célozva ezzel a balassagyarmati származású vörösbundásra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában