Tragédia

2023.02.20. 21:28

Kihűlés miatt halhatott meg a férfi Szilaspogonyban (fotók)

A Tények információi szerint egy banális baleset vezetett annak a férfinak a halálához, akinek a holttestét vasárnap találták meg a patak partján Szilaspogonyban.

Nool

Hétfőn már csendes volt a környék, ahol a tragédia történt.

Fotó: Agria Tv Bt.

Mint arról már beszámoltunk, vasárnap este tűzoltók és rendőrök lepték el a nyugodt kistelepülést, később pedig egy halottaskocsit is megjelent a helyszínen. Hamar híre ment, hogy a patakból emeltek ki egy holttestet az egyenruhások.

Az eset kapcsán megkerestük a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, ahonnan hétfőn délután kaptunk választ. Buda Gábor sajtószóvivő annyit közölt, hogy „a Salgótarjáni Rendőrkapitányság az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja”. Mindez azt jelenti, hogy vélhetően nem merült fel bűncselekmény gyanúja a haláleset kapcsán.

Szilaspogony, patak, haláleset
Itt találták meg a férfit.
Fotós: Agria Tv Bt.

A TV2 Tények című hírműsora megtudta, hogy egy 66 éves férfi az elhunyt. Információik szerint a férfi éppen hazafelé tartott, amikor valószínűleg megcsúszott, kificamodott a bokája, nem tudott kimászni a mederből és már kihűlt, mire megtalálták. A férfit azután kezdték keresni, hogy a szomszédok észrevették, nem vitte be az ételét, amit minden nap kap. A helyiek a tévéseknek azt mondták, kizárt, hogy a férfi részegen zuhant volna a patakba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában