Szlogen

2023.01.19. 16:21

Menő ötlet: így teheti vonzóbbá a vármegye Nógrádot

A január 1-jén életbe lépett vármegye elnevezés alaposan megosztotta a közvéleményt Nógrádban is – ezt a kommentekből tapasztaljuk. Olvasónk viszont zseniális szójátékot dobott fel a változás kapcsán, ami akár turisztikai szlogenként is megállná a helyét.

Nool

Szerdán írtunk arról, hogy a megye-vármegye váltás előtt valaki ellopta a „megye” feliratú táblákat a Mátraszentimrét Pásztóval összekötő út mellől. A táblákat egyébként még decemberben kezdték el lecserélni a Közút munkatársai térségünkben is.

A Nool.hu Facebook-oldalán rengetegen kommentelték a cikkhez tartozó bejegyzést, egy olvasónk pedig rendkívül szellemes szójátékot dobott fel a téma kapcsán. Csupán ennyit írt:

Nóg(RÁD VÁR)megye

Ismerve térségünk elképesztő természeti adottságait – melyekre a nógrádi döntéshozók, illetve a kormány is komoly turisztikai terveket építenek –, az előbbi szójáték akár egy új szlogenként is szolgálhat, és amellett, hogy vendégeket csábít a vármegyébe, talán a kifejezést is segít jobban megszokni, megszeretni.

Ha érdekel, hogy mit gondolnak mások a témáról, vagy éppen te is megosztanád gondolataidat az előbbiek kapcsán, lájkold, illetve kövesd oldalunkat a Facebookon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában