Visszatekintő

2022.12.27. 18:01

Tragédia, robbanás, szorgalmas diákok – ez történt júliusban Nógrád megyében

Összegyűjtöttük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben ebben a hónapban.

Nool

Több mint tíz éves rejtélyre derült fény Diósjenőn

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

Bizonyítványukban csupa ötös sorakozik: bemutatjuk Nógrád megye legszorgalmasabb diákjait

A Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu idén is meghirdette a népszerű Színötös pályázatot. Ennek köszönhetően bemutattuk azokat az általános iskolás, Nógrád megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a mögöttünk hagyott tanévet, a bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, és az eredményüket büszkén vállalva jelentkeztek a felhívásunkra.

Szűkebb hazánkból idén 30 fotót és kitűnő bizonyítványt küldtek be olvasóink.

A tizenhárom évvel ezelőtti tragédia helyszínén jártunk

Emberi csontokra leltek pénteken Diósjenőn, egy családi ház udvarán. A tizenhárom évvel ezelőtt eltűnt leány-testvérpár egyikének földi maradványaira találtak a Börzsönyi és Jókai utcák sarkán lévő ingatlanon. A rendőrség őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nevelőapát. Megszólítottuk a helyieket.

Több mint tíz éves rejtélyre derülhet fény Diósjenőn, egy ember őrizetben

Tíz évvel ezelőtti ügy került újra terítékre, ami miatt pénteken nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök Diósjenőre. Egy évtizede két fiatal lány tűnt el, akiket azóta sem találták meg, júliusban azonban rábukkanhattak az egyik holttestére.

Robbanás történt egy bátonyterenyei üzemben (videó)

Bátonyterenyén, a Hatvani úton működő üzemben technológiai robbanás történt.

– A jelzés alapján a kollégák és a Katasztrófavédelmi Mobil Labor a helyszínre kivonult. A cégben alkalmazott technológiára tekintettel a kollégák folyamatos méréseket végeznek, eddig egészségre ártalmas koncentrációt nem találtak. Az érintett terület monitorozása folyamatos, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség – nyilatkozata Szeles Péter.

Diósjenői tragédia: a halálba menekült Alexandra korábbi szerelme

 Egyre több sötét titokra derül fény a diósjenői gyermekgyilkosság kapcsán. H. Alexandrának rövid élete során kijutott a tragédiákból, a fájdalomból.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában