Karácsony

2022.12.23. 13:33

Összegyűjtöttük, hol talál Nógrádban nyitva tartó éttermet az ünnepek alatt

Családi ünnep a karácsony, az emberek többsége otthon marad. Aki mégis étterembe menne, annak összegyűjtöttük, hol, mit talál nyitva az ünnepek alatt.

G. P.

Bár családi ünnep a karácsony, biztosan akad, aki házon kívül étkezne

Forrás: Nool.hu

Fotó: Pexels

A salgótarjáni McDonald’s gyorsétterem internetes oldalán tette közzé ünnepi nyitvatartási rendjét. Eszerint december 24-én és 25-én a beülős és az úgynevezett drive részlegük is zárva tart. December 26-án, hétfőn az étterem falain belül is lehet már étkezni 9–23 óráig, az autósoknak kialakított elviteles megoldás pedig ezen a napon délelőtt 9 órától zárás nélkül folyamatosan elérhető lesz. 

Internetes információk szerint a salgótarjáni Sole Mio étterem szenteste és karácsony mindkét napján várja a nógrádiakat 11 óra 30 perctől 22 óráig. Hozzátették: a nyitvatartás szerény létszám esetén változhat. 

A megyeszékhelyen lévő Colosseum Étterem is várja az étkezni vágyó helyieket december 24-én, 25-én és 26-án délelőtt 10 órától 21 óráig – írták az interneten. Kiemelték: a nyitvatartás változásának jogát fenntartják. 

A balassagyarmati Corle­one Pizza Étterem honlapján látható, hogy szenteste és karácsony mindkét napján nyitva tartanak. December 24-én, Szombaton, 7 óra 30 perctől éjfélig, december 25 és 26. között pedig 7 óra 30 perctől 23 óráig látogatható. 

Szintén Balassagyarmaton a Svejk vendéglő szenteste 11 órától 21 óráig, karácsony első napján 11 óra 30 perctől 20 óráig, míg másnap 11 órától 20 óráig fogadja a vendégeket – értesültünk az interneten közzétett információk alapján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában