Bulvár

2024.05.23. 14:56

„Ha ­Győzike hülye lenne, nem lenne ekkora sztár” – állítja Gáspár Zsolti

Győzike testvére váltig állítja, hogy a valóságshow műfajában úttörő szerepet töltött be a Győzike show.

Nool.hu

Gáspár Győző és családja újra beadta a derekát, így ismét a képernyőkön láthatjuk viszont a sztárok mindennapjait. Zsolti minden elismerését kifejezte a műsorral kapcsolatban, hiszen úgy gondolja nagy mérföldkövet jelentett a Győzike show a maga műfajában. Őt és családját is többször megkeresték, hogy kamerázzák be otthonukat, de ezt visszautasította, hiszen úgy véli az ő családja nem a rivaldafényre vágyott leginkább. – írja a Bors.

„ Nem értem, miért váltott ki annak idején ekkora felháborodást, mert semmi rosszat nem csináltak. Nem loptak, nem csaltak, nem hazudtak. Semmi rosszat nem tettek az emberiséggel. Evelin is több nyelven beszél, komoly iskolákba járt, ahogy ­Virág is, mégis sokan kicsinálták őket. De ne haragudjon már meg a világ, hát színészek! Ez egy film. Ennyi erővel Csányi Sándorra is ráolvashatnák, hogy meleg, mert az egyik filmjében homoszexuá­lis férfit játszott. Tényleg ez téma még a XXI. században?" – árulta el a Storynak Gáspár Zsolti, aki pillanatok alatt paprikás hangulatba tud kerülni, ha bántják a szeretteit vagy roma társait.

Zsolti most is úgy gondolja, hogy hatalmas siker lesz az újra műsorra kerülő valóságshow, viszont kitartásra is ösztönzi testvérét. Véleménye szerint az első négy között a nézettségi listán, de ennek ellenére mindenki szidni fogja a műsort. A Győzike show szórakoztató lesz s persze senki nem fogja nézni, de mindenki tudni fogja miről szól a műsor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában