Visszatekintő

2022.12.22. 15:16

Halálos baleset, brutális gyermekverés, szarvasok a 21-esen – ez történt 2022 februárjában Nógrád megyében

Összegyűjtöttük, melyik cikkeket olvastátok a legtöbben ebben a hónapban.

Nool

Egy idős férfi a helyszínen meghalt, másik öt személy könnyebb sérüléseket szenvedett a február 24-én Érsekvadkert közelében történt balesetben

Forrás: Nool archívum

Halálos áldozata is volt az érsekvadkerti hármas karambolnak

Három személyautó ütközött össze február 24-én délután a 22-es számú főúton Érsekvadkert közelében. A balesetben egy férfi a helyszínen életét vesztette.

Szarvasok tévedtek fényes nappal a 21-es főútra

Vadak okoztak fennakadást a salgótarjáni ipari park melletti útszakaszon február 18-án. A rémült állatokról egy autós videót is készített.

Árverésen keresztül talált gazdára az egykori rétsági laktanya

Február 15-én arról írtunk, hogy hamarosan újabb épületek korszerűsödhetnek az egykori honvédségi laktanya területén. Az érintett ingatlanokat licit útján értékesítette a város önkormányzata.

Brutális gyerekverést vettek videóra a karancskeszi templom előtt

Durva bántalmazást megörökítő videó járta be a közösségi médiát február második hétvégéjén. A Karancskesziben készült felvételen – melyet órák alatt több százan megosztottak és kommenteltek – egy iskolás gyerek lökdös, üt ököllel, majd meg is rúg egy fiatalabbat. Az esetnek több szemtanúja is volt a helyszínen.

Megütötte a főnyereményt négylábú társával a Szécsényben szolgáló rendőr

A Rimócon élő kutyás rendőr négylábú társában egyszerre talált rá a megbízható kollégára, a hűséges barátra és a család teljes jogú tagjára. Horváth István főtörzsőrmester február elején készült interjúnkban azt állította: megütötte a főnyereményt Lottóval, ezért az ebet a nyugdíjazása után szeretné megvásárolni a rendőrségtől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában