Gólyahír

2022.12.31. 09:28

Babát vár a Tündérszépek nógrádi közönségkedvence

Mozgalmas évet tudhat maga mögött Pozsgai Florentina: nem csak, hogy övé lett a Tündérszépek országos döntőjén a közönségdíjasnak járó korona, mostanra kiderült, hogy már a verseny idején várandós volt első gyermekével.

Nool

2022 Tündérszépek közönségdíjasa: Pozsgai Florentina

Forrás: Bors

Fotó: Markovics Gábor

Fenekestől felfordult év végére a Tündérszépek nyerteseinek élete, a gyönyörű lányok mostanra pedig már az új évre koncentrálnak. A legnagyobb változásnak minden bizonnyal a bujáki származású Pozsgai Florentina néz elébe, hiszen kiderült, gyermeket hord a szíve alatt. A Tündérszépek 2022-es országos döntőjének közönségdíjasa a Borsnak árulta el, hogy májusban anyai örömök elé néz.

– A verseny óta több felkérést is kaptam fotózásokra, de ezekkel a lehetőségekkel már nem éltem, mert gyermeket várok. A verseny alatt már a pocakomban volt a babám, aki májusban érkezik. Ha esetleg lesz majd kismamás felkérés, azon elgondolkodom, és akár részt is veszek. Utána pedig, ha az időm engedi, akkor újra versenybe szállok. A szilvesztert családi körben töltöm. Itt lesznek a szüleim, a párom és a testvérem családja. Alkoholt most már nem iszom – mesélte a lapnak Pozsgai Florentina.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a bujáki szépség a közönségszavazatok alapján, huszonkettedik versenyzőként csatlakozhatott a legszebbek mezőnyéhez, így Nógrád megyét a szakmai zsűri által választott Mravcsik Violettával együtt képviselték az országos fináléban. A fiatal nőnek régi álmát sikerült valóra váltani azzal, hogy bejutott a döntőbe, sőt, végül a közönségszavazatok alapján a 2022-es Tündérszépek Közönségdíjasa címet is elhozta. Pozsgai Florentina élete most valószínűleg egy újabb fontos állomáshoz érkezett az anyasággal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában