Imázsfilm

2022.11.27. 14:36

Werkfilmen a romhányi Prónay-kilátó tetejére felmászó, népviseletbe öltözött alpinisták

A Nógrád megye káprázatos vidékét bemutató imázsfilmben néhány igazán extrém jelenet is helyet kapott: a film központi üzenetét hordozó táblát népviseletbe öltözött hölgyek tartják a kilátó tetején. Arról, hogy hogy kerültek oda fel, werkfilm is készült.

Nool

Az alpinisták a 26 méter magas kilátó tetején, népviseletbe öltözve

Forrás: Youtube/Natham Movies

Hírportálukon is beszámoltunk róla, hogy a közelmúltban elkészült Nógrád megye imázsfilmje, amely bemutatja szűkebb hazánk felfedezésre váró természeti és kulturális kincseit. 

Az Ipoly-völgyi Különleges Mentők most Facebook-oldalukon tettek közzé egy hírt arról, hogy a forgatáson az egyesület is közreműködött, ugyanis a Romhány feletti erdőben magasodó Prónay-kilátó legtetején népviseletben álló, és a film központi üzenetét hordozó táblát tartó hölgyek a csapat ipari alpinista képzettséggel rendelkező tagjai. 

– A Natham Movies csapata a nagysikerű imázsfilm elkészítése után most egy werkfilmben mutatja be, hogy a pár másodperces jelenet rögzítése mögött valójában egy sokórás munka áll – írta bejegyzésében az egyesület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában