Idegennyelvek

2022.11.28. 16:31

Témahéten járták körbe az idegennyelvek világát a bátonyi diákok

V. E.

A közelmúltban újabb témahét kínált lehetőséget arra a Fáy András Technikum, Gimnázium, Szakképző Iskola, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium diákjainak, hogy élményeken keresztül gyarapítsák a tudásukat.

Mint arról portálunk is beszámolt, a közelmúltban a palóc hagyományok világát járhatták körbe a tanulók, míg a napokban az idegen nyelvet érintően tehették ugyanezt. Az intézmény közösségi oldalának tájékoztatása szerint az Angliában és a Németországban honos kultúra mellett a látványosságok, illetve a hagyományok is terítékre kerültek az iskola rendezvénye során.

– Lenyűgöző városnézés Londonban, hálaadásnapi vacsora sült pulykával és áfonyaszósszal, a muskátlik országában bajor perec, almás pite ízlelgetése és táncra perdítő bajorországi dallamok. Mindez nem lehetetlen az idegen nyelvi témahét értékes kalandozásaival – részletezte az esemény sokszínűségét az intézmény a posztjában, amelyből az is kiderült, hogy kreatív projektmunkák, izgalmas, informatív tanulói prezentációk, rendhagyó órák és szakmai előadások gazdag kínálata egyaránt szerepelt a programok között. Mindemellett pedig a német mentalitásól és slágerekből sem volt hiány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában