Álláskeresők figyelem!

2022.11.11. 19:38

Pásztón zárja börzesorozatát a Nógrád Megyei Kormányhivatal

Hagyományos módon minden járásban állásbörzéket rendez októberben és novemberben az álláskeresők részére a Nógrád Megyei Kormányhivatal. Salgótarján, Bátonyterenye, Balassagyarmat, Rétság és Szécsény után november 15-én, kedden Pásztón zárják a sorozatot.

Nagy Orsolya

Számos lehetőség közül válogathatnak majd az álláskeresők az állásbörzén (borítóképünk a korábbi, bátonyterenyei eseményen készült)

Forrás: Nool

Fotó: Hegedűs Márk

A Nógrád Megyei Kormányhivatal közölte: a november 15-i rendezvénynek 9 és 11 óra között a pásztói művelődési központ ad majd otthont. Mint arról beszámoltak, a résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget, továbbá megváltozott munkaképességű és nyugdíjas munkavállalók is válogathatnak majd állások közül, valamint részmunkaidős ajánlatok is szerepelnek a betölthető pozíciók között.

– A településen közel 1100 nyitott álláshely várja az érdeklődőket, így például a Magyar Honvédség és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság több mint 450 személynek kínál álláslehetőséget, míg a rendezvényen megjelenő munkaerő-kölcsönző cégek 550 embernek adnak megyei és megyén kívüli munkalehetőséget, míg a Nógrád megyei foglalkoztatók közel 80 személy jelentkezését várják – írták.

A betölthető munkakörök között lesz egyebek mellett árufeltöltő, élelmező, iskolaőr, lakatos, minőségellenőr, könyvelő, operátor, pénztáros, de termelés vezető is.

A kormányhivatal közleményében arra is kitért, hogy az állásajánlatok mellett Pásztón is elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei álláslistája. Az érdeklődők megismerkedhetnek a különféle szolgáltatásokkal és támogatási lehetőségekkel, továbbá a szervezők tájékoztatást adnak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, valamint segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában. Az ingyenes szakképzéseket biztosító megyei szervezetek közül a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum és a Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézménye is bemutatja képzési ajánlatait.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában