Nool.hu podcast

2022.11.05. 14:50

Hihetetlen hajlékonyságával hódít a bátonyterenyei artista – ismerjétek meg a történetét! (podcast)

A Nool podcast-sorozatának e heti vendégeként a bátonyterenyei Vaspál Alexszel beszélgettünk. A 23 éves fiatalt nem mindennapi tehetséggel áldotta meg a sors: tetőtől talpig hihetetlen módon képes hajtogatni a testét, úgy, mintha gumiból volna. Eddigi sikereiről, terveiről is beszélt interjúnkban.

P.K.

Vaspál Alexszel Palchuber Kinga beszélgetett

Forrás: Nool

Fotó: Sz.P.

Vaspál Alex nemrég megszerezte artista vizsgáját, az elmúlt években számos fellépésen bizonyította már különleges hajlékonyságát. A fiatal tehetség Palchuber Kinga szerkesztő-újságírónknak egyebek mellett elárulta, hogyan fedezte fel adottságát, miként fejlesztette magát, s milyen sikereket tudhat már magáénak. Alex nemrég egy különleges képzésen járt Spanyolországban, melyen mindössze öt magyar vehetett részt, így természetesen az utazás részleteiről is kifaggatta kollégánk. A fiatal Salgótarjánban a közelmúltban elkezdett edzéseket is tartani, így immár felnőtteket és gyerekeket egyaránt vezet be a légtornászat rejtelmeibe. 

Mi kell egy mutatványsor tökéletesítéséhez, hogyan edz a fiatal napról napra, mik az eddigi tapasztalatai a tanítás terén, mi az álma és hogyan ismerkedett meg a Rippel-fivérekkel? Beszélgetésünkben mindenre fény derül!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában