Halloween

2022.10.30. 08:36

Rémséges jelmezversenyre várnak mindenkit vasárnap Eresztvényben

Délelőtt 10 és délután 2 között várják a résztvevőket, a legjobbaknak pedig még értékes ajándék is jut majd.

Nool

A Hello Halloween tavaly is népszerű volt

Forrás: Nool archív

Fotó: Hegedűs Márk

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. közösségi oldalán tett közzé felhívást, amely szerint jelmezversenyre várnak vasárnap mindenkit a Salgótarjánhoz tartozó Eresztvénybe. A megmérettetés helyszíni regisztrációhoz kötött, amelyre 10 és 14 óra között van lehetőség. 

A Hello Halloween jelmezversenyre a várakozások szerint Drakula, Mike Wazowski és Frankenstein alteregója is ellátogat, de várnak a szervezők múmiáknak, boszorkányoknak, szellemeknek, zombiknak, vagy akár még valami ezeknél is rémisztőbb jelentkezőket. A jelmezesekről fotók is készülnek, emellett három értékes ajándékkal is készülnek a szervezők. Sőt, a vetélkedő résztvevőinek fotóit az eseményt követően közzéteszik a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. Facebook-oldalán, ahol később a három legtöbb lájkot begyűjtő versenyzőt is díjazzák majd.

Délelőtt 10-től egyébként szellemes családi akadálytúrán is részt vehetnek az érdeklődők a helyszínen, emellett tökfaragással és szörnyen jó játszóparkkal is várnak mindenkit. Az édesszájúak rémséges halloween-i édességekből is csemegézhetnek, de remek színpadi programok is színesítik a rendezvényt. 

A szervezők a helyszínre történő odajutásra is gondoltak, így vasárnap három időpontban is indul a salgótarjáni Balassi Bálint Megyei Könyvtár előtti területről Eresztvénybe a Halloween Expressz, amivel természetesen visszafelé is lehet majd utazni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában