Gasztroreality

2022.09.21. 17:47

„Meg fogom nyakalni!” –keményen beszóltak a balassagyarmati versenyzőnek a Séfek Séfében

Újra a tetőfokára hágott az indulat a Séfek Séfe konyhájában.

Nool

Ismét feszült pillanatok elé nézett Kenza, a Séfek Séfe balassagyarmati versenyzője

Forrás: TV2

A negyedik nappal folytatódott a Séfek Séfe a TV2 gasztroreality műsora, ahol a versenyzőknek első feladatként az angol reggelivel kellett megbirkózniuk. Ha ez nem lett volna elég, mellé még kolbászt is kellett töltenie a csapatoknak. Nem csoda, hogy sokan félve álltak neki a feladatnak. Vomberg Frigyes csapata kacsakolbászt, paradicsomos sült babot, sült paradicsomot, bacont, tükörtojást, pirított gombát és pirítóst készített, amelyet tejszínes zabkásával, gyümölccsel, lekvárral, mézzel és csokoládés keksszel, mellé pedig angol teával szolgáltak fel a Magyar Polo Clubnak tagjainak.

A tálalásnál újabb konfliktus kerekedett, ezúttal Kenza és a kék csapatból Annamari feszült egymásnak, miután Annamari véletlenül meglökte a tányérjával Kenza kezét.

– Hisztis pics#! Meg fogom nyakalni! – mondta Annamari Kenzáról. – Erőszakos nőszemély – fűzte hozzá a balassagyarmati versenyző.

Végül a zsűri döntése alapján ismét a feketék arattak sikert, így a pirosaknak és a kékeknek újra egyéni főzésben kellett bizonyítaniuk.

A kiadós reggeli tálak után második feladatként a versenyzőknek angol ebédet kellett készíteniük. Kenza kakukkfüves, rozmaringos steaket tálalt a zsűri elé, zöldborsópürével, málnaecetes mangóval és répás-mangós szufléval.

– Nem tudom, hogy a húsom milyen lett belülről, nem kockáztattam meg azt az időt, hogy elkezdjem felvágni, mert nem értem volna ki vele – mondta Kenza.

A balassagyarmati séfjelölt ételével sem Wolf András, sem pedig Vomberg Frigyes nem volt elégedett, valamint a kötelező elemként szereplő répa is hiányzott a tányérról. Mint kiderült Kenza és Alexandra készítette a legrosszabb ételeket. Vomberg Frigyes már annak is örült, hogy Kenza időben kitette az ételét, de szerinte a szuflé nem volt jó választás és a hús is túl sült.

– Nagyon, nagyon rossz érzés ott állni abban a tudatban, hogy biztosan én megyek haza. Hát én elsüllyedtem szégyenemben – mondta Kenza.

Végül olyan döntés született, hogy a két legrosszabb ételt elkészítő versenyző folytathatja a versenyt, így Kenza újabb esélyt kapott, hogy bizonyítson. A piros csapat azonban nem tudott sokáig örülni, hiszen Ágitól búcsút kellett venniük, így már szerdán csak négyen folytatják a versenyt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában