Rekonstrukció

2022.09.04. 08:24

Éjjel menedék, nappal melegedő: elvégezték a szokásos karbantartást Salgótarjánban

A közelmúltban – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – elvégezték a tisztasági festést a nappali melegedő és éjjeli menedékhelyen. 

F.O.

A szokásos karbantartás mellett ki is festették a melegedőt

Forrás: Nool.hu illusztráció

Fotó: Pixabay

A Salgótarján és Térsége Egészségügyi Szociális Központ igazgatója, dr. Fényszarusy Zsuzsanna portálunknak elmondta: elvégezték a szokásos karbantartási és javítási munkálatokat is a helyszínen.

– Megtörtént a nagytakarítás az elmúlt hetekben, ezen kívül pótoltuk az elhasználódott eszközöket az intézményben. A munkálatok időtartamát igyekeztünk a legrövidebbre csökkenteni, de arra fokozottan figyeltünk a feladatok elvégzése közben is, hogy az ellátottak megkapjanak minden szükséges segítséget. Jelenleg a fedél nélküliek már ismét használhatják a tiszta helyiségeket – fogalmazott az igazgató.

Mint mondta: a nappali melegedő és az éjjeli menedékhely egy épületen belül helyezkedik el. Előbbit 8-tól 20 óráig, míg az utóbbit 20-tól 8 óráig vehetik igénybe a rászorulók a hét minden napján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában