Varázsvölgy

2022.08.07. 13:32

Randevú a völgyben: élő zene mellett piknikeztek Pásztón

Randevú a völgyben elnevezéssel rendeztek pikniket a hétvégén a Pásztó történelmi városrészeként ismert Varázsvölgyben.

N.O.

A fiatalok jól szórakoztak a Varázsvölgy programján

Forrás: Nool

Fotó: Szabó Péter

A rendezvényen egész napos zene gondoskodott a jó hangulatról, valamint helyi termelői csomagokat is kínáltak, amelyek tele voltak palóc ínyencségekkel. Emellett szabadtéri játékokkal is várták a gyerekeket.

A szervezők élő zenével gondoskodtak a felhőtlen hangulatról
Forrás: Szabó Péter / Nool

– Szerettük volna, ha a látogatók elfeledkeznek a szürke hétköznapokról, és egy pikniktakaróra telepedve önfeledten szórakoznak. A lazítás élő zene kíséretében, gourmet finomságokat majszolva vált igazán hangulatossá – közölte Nagy-Pataki Zsófia, a Varázsvölgy vezetője.

Hozzátette: a rendezvény célja az volt, hogy egy új hagyományt teremtsenek és jövőre még nagyobb formában szerveznék meg a pikniket.

A vezető arra is kitért, fontosnak tartja a megyei kistermelők és vállalkozók támogatását. A rendezvénynek hála e vonalat is tudták segíteni, hiszen kézműves szörpök, helyi sajtok, pékáruk és zöldség-gyümölcsök sorakoztak fel a "piacon". Emellett food- és drink truck karaván is várta az érdeklődőket, ahol éjszakába nyúlóan lehetett különféle ínyencségeket kóstolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában