Tappancs

2022.08.08. 20:07

A diósjenői hivatali cica is a nemzetközi macska-napot ünnepelte

Az örökbefogadásra is felhívja a figyelmet.

Nool

Márton cica

Forrás: Nool

Fotó: H.Cs.

Márton, a diósjenői polgármesteri hivatal rágcsálóügyi főmunkatársa közösségi oldalán emlékezett meg a nemzetközi macska napról. 

- Szeretettel üdvözlöm tűzoltó Keresztapámat (Varga Ferenc), az én megmentőmet, és persze minden életmentő tűzoltót! És ne feledjétek, ma dupla alutasakos, soron kívüli jutalomfalat, valamint tripla dédelgetés jár a bársonytalpúaknak (utóbbi csak a kedvezményezett igénye esetén - mindenki ismeri a macskatermészetet...) - "írta" a cica a posztban.

Márton arra is felhívta a figyelmet, hogy aki még cica nélkül tengeti mindennapjait, esetleg vegye fontolóra az örökbefogadást.

Mártont, a diósjenői kismacskát tavaly a tűzoltóknak kellett megmenteniük attól, hogy örök nyugovóra térjen. A borzasztó állapotban talált kiscicát végül a polgármesteri hivatal munkatársai fogadták be, azóta is gondozzák. A négylábú a helyi önkormányzat rágcsálóügyi főmunkatársaként vált országszerte ismertté.

Legutóbb pedig egy "gyerekkori fotót" is megmutatott a rajongóinak:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában