Szirák

2022.05.11. 15:00

Parkolót építettek, eszközöket vettek

N. O.

Több mint kilencmillió forint támogatásban részesült a közelmúltban a Szirák Polgárosodásáért Alapítvány – közölte a szervezet a közösségi oldalán. Mint arról beszámoltak, a támogatásnak köszönhetően konyhabútort, háztartási gépeket, számítástechnikai eszközök biztonságos tárolását célzó tároló- és töltőszekrényt, valamint irodabútort is vásároltak. Ezáltal jobb szolgáltatást tudnak biztosítani egyebek mellett az informatikai eszközök használata terén, mert az eszközöket helyben, biztonságosan tudják tárolni. 

Ezen túlmenően akadálymentes parkolót is létrehoztak az épület mellett. Az alapítvány arra is kitért, hogy a fejlesztés következtében javultak a közösségi élet feltételei, hiszen minden korosztály és a mozgáskorlátozottak is biztonságosan bejuthatnak most már a Kemencés Közösségi Házba. Emellett pedig csökkent a balesetveszély is. 

Az óvoda és a közösségi ház közötti sétány mellett létesített új kerítés a régi, tönkrement kerítés nyomvonalát követi, ezzel egy vonzó sétaút alakult ki a helyiek és a látogatók számára. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában