Tragédia

2022.05.05. 08:16

Öngyilkos akar lenni a New Yorkban megölt balassagyarmati nő gyilkosa

Több jel is arra utal, hogy öngyilkos akar lenni börtöncellájában a balassagyarmati származású, New Yorkban kegyetlen módon meggyilkolt nő gyilkosa, ezért 24 órás őrizet alatt tartják.

Nool

Forrás: Profimedia

A Bors legfrissebb információi szerint a gyarmati származású Gaál Orsolya gyilkosa, David Bonola mindössze annyit mondott a bírósági meghallgatásán: 

veszekedtünk a gyilkosság előtt .

A férfi valami mást is be akart vallani a bírósági meghallgatásán, ám ügyvédei az utolsó pillanatban elhallgattatták őt, így végül semmit nem mondott. 

– Az azonban bizonyos, hogy Bonola egész késgyűjteménnyel készült a gyilkosságra: ugyanazon márkából vagy féltucatnyit vásárolt rémes tette előtt. A férfi jelenleg is rácsok mögött ül, óvadék ellenében sem szabadulhat, és most is 24 órás őrizet alatt áll, mivel több jel utal arra, hogy a férfi öngyilkos akar lenni a cellájában – írja a Bors.

Ahogy arról már korábban többször is beszámoltunk hírportálunkon, a 44 éves, alkalmi munkákból, kertgondozásból és ház körüli javításokból élő David Bonola korábban a Qeensben élő tehetős házaspár alkalmazottja volt. Vélhetően épp ebből adódóan tudhatta, hogy az elit környéken épített kertes ház egyik kulcsát a család a külső grillsütőbe rejti. A gyilkosság idején valószínűleg így sikerült neki bejutni a család házába április 16-án, ahol aztán 58 késszúrással végzett a balassagyarmati származású családanyával a pincében. Tette mindezt úgy, hogy Orsolya kisebbik, édesanyja haláltusájáról mit sem sejtő kamasz fia, az emeleten tartózkodott – derül ki a Bors legfrissebb cikkéből.

Bonola korábban mindent bevallott a rendőrségen, sőt, azt is állította, hogy korábban Orsolya szeretője volt, többször szakítottak, majd összejöttek az évek során. A nő barátai szerint ugyanakkor ez teljesen elképzelhetetlen, hiszen a két gyermeket nevelő, még amerikai mércével is igen gazdagnak számító családban nem voltak viták. 

– Az áldozatot a környékbeliek rendkívül kedves, intelligens és nyílt személyiségként írták le, akinek sem ellenségei, sem a lítiumiparban dolgozó férje előtt eltitkolt második élete lett volna, még kedvenc bárja pultosa is elmesélte, hogy az asszony sosem férfiakkal, csak egyedül vagy barátnőkkel ült be hozzájuk. Sokkal valószínűbb az, amit a barátok mondanak és a hatóságok is sejtenek: eszerint a férfi reménytelenül szerelmes lehetett a magyar családanyába, aki viszont nem viszonozta az érzelmeit – részletezi a fejleményeket a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában