Kitüntetések

2022.04.06. 20:29

Jutalmazták a Nógrád megyei buszsofőrök balesetmentesen megtett kilométereit

A járvány alatt nyújtott kimagasló teljesítményt és a hosszú éveken át balesetmentesen megtett kilométereket is jutalmazta vállalati kitüntetésekkel a Volánbusz Zrt. Az országos közszolgáltató a napokban köszöntötte azokat a kollégáit, akik elismerésben részesültek.

Gulyás Edina

119-en részesültek elismerésben

Forrás: Hüvösi Csaba/NMH

Fotó: Hüvösi Csaba

– Nógrád megyében 119 munkatársunk kapott vállalati kitüntetést. Az országban több mint 18 ezer főt foglalkoztató Volánbusz Zrt. nagyra értékeli a megbízható munkavégzést és a vállalat iránti hűséget, ezért az autóbusz-vezetők a balesetmentesen levezetett kilométerek után kitüntetésre és pénzjutalomra jogosultak. Meghatározott munkaviszony után minden kollégánk törzsgárda kitüntetést kap – tájékoztatott a közlekedési társaság. 

 

– Idén Nógrádból 58-an kapták meg ez utóbbi elismerést, 43-an vehettek át érdemérmet és részesültek jutalomban a balesetmentesen megtett kilométerek után, kilencen vezetői, hatan főigazgatói, ketten vezérigazgató-helyettesi, egy munkatársunk pedig elnök-vezérigazgatói jutalmat kapott. A járványhelyzet megmutatta, hogy bizonytalan időkben óriási értéket képvisel és felbecsülhetetlen biztonságot jelent egy állami vállalat munkavállalójaként dolgozni: azonban nemcsak a Volánbusz számít a munkavállalóira, hanem ők is számíthatnak a társaságra, amely a pandémia idején is emelkedő bérekkel, javuló körülményekkel biztosította a munkahelyek stabilitását, és növelte dolgozóinak létszámát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában