Elismerés

2022.03.25. 14:29

Országos pályázaton díjazták fotóriporterünk, Hüvösi Csaba munkáját

Kategóriája harmadik helyezését érte el a Mediaworks idei fotópályázatán a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu fotóriporterének, Hüvösi Csabának az alkotása.

Nool

Fotóriporter kollégánk a díjjal

Forrás: NMH

Kiadónk, a Mediaworks idén is kiírta fotópályázatát a cég munkatársainak, amelyre az egész országból neveztek a fotóriporterek. Kollégánk, Hüvösi Csaba októberben, a dámszarvasok barcogásának idején örökített meg díjnyertes pillanatokat: két bika agancsa akadt össze verekedés közben úgy, hogy nem tudtak szabadulni egymástól. A kép harmadik lett a Varázslatos vidék egyedi kategóriájában, az elismerést tegnap adták át Budapesten.  A természetnek ezt a nem mindennapi pillanatát személyesen átélni maradandó élményt jelent számomra. Örülök, hogy a zsűri elismerésre méltónak tartotta az akkor elkészült fotómat – fogalmazott munkatársunk.

Hüvösi Csaba Díjnyertes alkotása
Fotó: Hüvösi Csaba

Hüvösi Csaba elmondta, hogy immár negyedik alkalommal nyújtott be pályázatot a Mediaworks felhívásására.

Korábban és idén is több kategóriában neveztem a versenyre, 2019-ben két harmadik, 2020-ban pedig ugyancsak egy harmadik helyezést sikerült elérnem. Az előző években mindhárom fotóm hírkép kategóriában lett díjazva.

– fogalmazott a fotóriporter, aki azt is hozzátette, hogy idén többek között fotóriport, hírkép és portré kategóriában mérette meg több fotóját, ezek közül a szakmai zsűri a Varázslatos vidék kategóriában benyújtott alkotást ítélte díjra érdemesnek. 

Napjaimat többnyire mindig erdőjárással indítom, évszaktól függetlenül, hiszen minden időszaknak megvan a maga szépsége. A természet, úgy érzem, megtisztítja az elmém és a lelkem egyaránt a mindennapok gondjaitól.

– zárta gondolatait a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu fotóriportere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában