Ellenzi

2021.12.12. 17:56

Az országgyűlési képviselő is tiltakozik Márki-Zay kijelentései ellen

Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője Facebook-oldalán közzétett bejegyzésével is tiltakozni kíván Márki-Zay Péter sértő kijelentése miatt.

Nool

Forrás: Balla Mihály országgyűlési képviselő Facebook-oldala

December 11-én közzétett cikkünkben beszámoltunk arról, hogy a nógrádi kistelepülések polgármesterei elutasítják Márki-Zay Péter vidéken élőkkel szemben megfogalmazott botrányos kijelentéseit. A baloldali miniszterelnök-jelöltnek egyre többen - köztük számos polgármester szűkebb hazánkból - üzenik meg a Facebookon: a vidéki ember igenis fontos, értékes tagja a társadalomnak.

Balla Mihály, Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője ugyancsak tiltakozását fejezte ki a sértő kijelentés miatt a saját Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében. Arra, hogy Márki-Zay Péter a napokban „egyszerű, tudatlan falusiaknak” nevezte a vidéken élőket, az alábbiak szerint reagált:

- Egy vagyok azok közül, akik ez ellen a sértő és lenéző kijelentés ellen tiltakoznak! Több mint két évtizede vagyok Nyugat-Nógrád országgyűlési képviselője. A térség aprófalvas közösségeket foglal magába, az itt található 84 települést zömében kisközségek alkotják. Képviselői időszakom alatt nap, mint nap meggyőződhettem arról, hogy az itt élők dolgos, szorgalmas emberek, akiktől mind a negatív értelemben vett egyszerűség, mind a tudatlanság távol áll.

Hozzátette, szeretné azt hinni, hogy Márki-Zay Péter tanul abból a nyugat-nógrádiak által indított, mostanra országos tiltakozó mozgalommá vált akcióból, amit sértő és megbélyegző szavai gerjesztettek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában