a dobogó második fokán

2021.09.24. 13:29

Az ország második legjobbja lett a nógrádi motoros járőr

A Tolna megyében megrendezett Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyen ért el második helyezést Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint Szekszárdon szervezték meg a napokban a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt. A háromnapos vetélkedésen az ország legjobb motoros- és autós járőrei, valamint karos forgalomirányítói vettek részt.

A rendőrök az első napon szakmai elméleti és KRESZ tudásukról adtak számot. A második napon a motoros és autós járőrök gyakorlati, vezetéstechnikai pályán mutathatták meg tudásukat. A karos forgalomirányító rendőrök pedig Szekszárd legnagyobb kereszteződésében irányították a közlekedőket.

Fotó: police.hu

A versenyen a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot Pohánka Tamás rendőr törzszászlós, Lászlók Csaba rendőr főtörzszászlós és Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós képviselte. Az országos megmérettetésen a motoros járőr kategória díjazottjai között második helyezést ért el Kótner Zoltán címzetes rendőr főtörzszászlós, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában