ügyészség

2021.07.09. 11:25

Kábítószerből fedezte az életvitelét: lakat alatt a rimóci drogdíler

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 30 éves rimóci nőnek a letartóztatását, aki életvitelét kábítószer-kereskedelemből fedezte.

Nool

Forrás: police.hu

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, a nő január és május között rimóci családi házánál több felnőttkorú és egy fiatalkorú személy részére értékesített kábítószert adagonként kétezer forintért. A nyomozók a végrehajtott kutatások alkalmával a gyanúsított lakásán több darab alufóliába csomagolt, fehér színű port, valamint az értékesítéséhez szükséges eszközöket, az egyik fogyasztónál pedig bruttó 0,17 gramm fehér színű port találtak meg és foglaltak le.

Az ügyészség közleményéből kiderül, hogy a rendőrök által megtalált fehér színű por N-etil-hexedront tartalmazott.

Fotó: police.hu

A nőt a rendőrség kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatta ki, az ügyészség pedig indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, melyet a nyomozási bíró a bűnismétlés megakadályozása érdekében egy hónapra el is rendelt.

A végzést az ügyész tudomásul vette, de fellebbezés miatt a döntés nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában