segítség

2021.04.29. 14:57

Gyógypedagógiai és pszichológiai tanácsadást is biztosítanak Kisterenyén

Újabb ingyenes szolgáltatásokkal bővül a helyi Gyerekesély program közösségi tereinek kínálata.

G. E.

A fejlesztőpedagógus kedden érhető el

Forrás: Pexels

Fotó: Illusztráció

A Gyerekesély Irodában és a kisterenyei településrészen a Civilházban már gyógypedagógiai, fejlesztőpedagógiai és pszichológiai tanácsadást is biztosítanak az érdeklődőknek.

– Mindkét helyszínen, hétfőnként 10 és 12 óra között, egyeztetett időpontokban kereshetik fel a gyógypedagógiai szakembert a segítségre szoruló családok. A fejlesztőpedagógus kedden 8–12 óráig érhető el, míg a pszichológiai tanácsadás időpontja minden csütörtökön 9–12 óra között lesz – tájékoztatott Nagy-Czakó Kitti, a program vezetője, aki arról is beszámolt: – A járványügyi korlátozások miatt a programban dolgozó szakemberek és a pedagógiai szakszolgálat munkatársai nem léphetnek be a nevelési-oktatási intézményekbe. Azonban szeretnénk, ha a fenti lehetőségek minden helyi és környékbeli érdeklődő számára elérhetők lennének.

A közösségi terekben tanulássegítés, a digitális oktatáshoz szükséges eszközök biztosítása és érettségire való felkészítés is zajlik, az egészségügyi szabályok betartásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában