játék

2021.03.31. 18:04

Húsvéti tojáskereső kalandra hívja a Zenthe Ferenc Színház a tarjániakat

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház tojáskereső versenyre invitálja a város lakosságát. A játék április 1-én indul és 5-ig tart majd.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Húsvét ünnepét világszerte kicsik, nagyok, fiatalok és idősek egyaránt ünneplik, de talán a legkisebbek számára lehet a legizgalmasabb, hiszen számos jópofa hagyomány kötődik hozzá. A gyerkőcök ilyenkor lelkesen keresik a kertben elrejtett hímes tojásokat, a lánykák várják a locsolókat, a fiúk pedig szaporán gyűjtögetik a csokinyuszikat.

A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház a keresztény ünnep alkalmából tojáskeresésre invitálja a város lakosságát. A játék április 1-én indul és 5-ig tart majd. A kezdeményezés lényege, hogy Salgótarján különböző pontjain ajándékokat rejtenek el, hogy a legszemfülesebb lurkóknak örömet szerezzenek. Érdemes figyelni a Beszterce téren, a Kemerovó lakótelepen, a városközpontban és a Gorkij lakótelep is – közölte a Zenthe Ferenc Színház.

A móka itt nem ér véget. A Zenthe Ferenc Színház három darab páros szabad-bérletet sorsol ki azok között, akik a megtalált ajándékkal készítenek egy szelfit és feltöltik a színház Facebook oldalára.

A plusz nyereményeket április 6-án 14 órakor sorsolja ki a színház. A nyerteseket a teátrum Facebook oldalán tekinthetik majd meg.

Fotó: Zenthe Ferenc Színház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában