Nógrádi UFO-akták

2020.04.22. 06:50

Rejtélyes ufó aktákat publikált a kazári kutató

Meglepő és érdekes észleléseket publikált a kazári ufókutató, aki bizonyítékokkal támasztja alá igazát.

B.L.

Miskolci László az új könyvével

Korábban már bemutattuk Miskolci Lászlót, aki rendszeresen tart előadásokat az érdeklődőknek, illetve az Ufó magazinban is sorra jelennek meg cikkei az általa tapasztalt jelenségekről. Beszámolt itt ufóészlelésekről, kísértetjelenésekről, ismeretlen állatokról, és például mesélt a hírhedt nováki fanyűvőről is. Már két éve is beszámolt arról, hogy rengeteg adatot gyűjtött össze a kutatásai során, ezeket most egy kötetben is rendszerezte.

Miskolci László az új könyvével

Miskolci László állítja, Magyarországon elsőként ő publikált olyan hivatalos dokumentumokat, melynek létezését korábban a minisztérium tagadta. Ebben a kutatók megfigyeléséről és magyar UFO észlelésekről esik szó, a kiadványban beszkennelt akták is találhatóak.

A könyvben nem csak olyan titoktartás alól feloldott dokumentumokat mutat be, amikor azonosítatlan repülő tárgyakat észleltek hazánkban, hanem olyanokat is, amelyek azt mutatják, hogy a nemzetbiztonsági szervezetek a téma iránt érdeklődőket hogyan figyelték meg. Emellett a teljes magyar UFO történelem átfogó képével is megismerkedhetünk.

A Magyar UFO akták című könyvből kiderül többek között, hogy már több száz évvel ezelőtt is láttak a magyarok furcsa égi jelenségeket, és hogy a tudomány bizonyos emberei hogyan próbálták szándékosan lejáratni a témát. A szerző összegyűjtötte, hogy évtizedeken keresztül milyen hihetetlen észlelések, furcsa esetek és földönkívüli kapcsolatok történtek a magyar lakossággal, és bizonyítékkal szolgál arról is, hogy – a közhiedelemmel ellentétben – már csillagászok is láttak UFO-t. Emellett tippeket is ad, hogy hol láthat bárki rendszeresen UFO-kat hazánkban.

Miskolci László nemcsak a téma kutatóinak véleményét ismerteti, hanem katonákat, újságírókat, szkeptikusokat, csillagászokat és más tudósokat is megszólaltat a könyv lapjain, akiket felkeresett. Soha nem publikált fényképek és dokumentumok színesítik a kötetet, a szerző pedig több mint 700 hivatkozással támasztja alá annak tartalmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában