Nógrádi UFO-akták

2022.06.08. 19:55

A kazári UFO-kutató elárulta, hogy van-e okunk tartani egy földönkívüli támadástól

Ismét egyre több hír látott napvilágot az UFO-król, így megkérdeztük a kazári szakértőt, Miskolci Lászlót, milyen alapjuk lehet az egyes kiszivárogtatott információknak.

B.L.

Miskolci László rengeteg dokumentumot és felvételt megvizsgált már

Forrás: Beküldött

A napokban az Amerikai Egyesült Államokban kongresszusi meghallgatás volt az UFO-król, azaz az azonosítatlan repülő tárgyakról. Több katonai, terrorelhárítási és titkosszolgálati képviselő is elmondta, hogy évek óta számos UFO-incidens történik az országban és nem tudják őket megmagyarázni. A Pentagon nyilvánosságra hozott pár UFO-felvételt, ugyanis a haditengerészet repülőgépeire szerelt infrakamerákkal sikerült rögzíteniük őket.

A szakértők attól tartanak, hogy ezek a repülő tárgyak más országok titkos drónjai vagy katonai fejlesztései, amelyek megpróbálják felderíteni az amerikai hadititkokat. Természetesen nyitva hagyták a kérdést, hogy vajon a Földön kívülről is érkezhetnek-e a tárgyak. Ugyanis olyan manőverezési és repülési képességekkel rendelkeznek, melyek felülmúlják a legkorszerűbb technológiát is.

Mások viszont úgy vélik, hogy igenis számítanunk kell egy földönkívüli támadásra. Folyamatosan jeleket küldünk a világűrbe és ezeket olyan fajok is észlelhetik, akik háborút indíthatnának a Föld ellen.

Az UFO-problémát világszerte egyre komolyabban veszik az amerikai hírek miatt is. Korábban többen csak megmosolyogták a témát, de a nyilvánosságra hozott felvételeket és a hadiszakértők beszédeit már nem lehet csak egy kézlegyintéssel elintézni. A Kazáron élő Miskolci László UFO-kutató már többször is nyilatkozott portálunknak, ugyanis állambiztonsági és honvédségi dokumentumokat publikált a Magyar UFO Akták című könyvében, amelyek arról szóltak, hogy a magyar katonák és a pilóták is tapasztalták ezeket a jelenségeket az ország légterében. Tavaly szeptemberben Finnországban tarthatott előadást egy nemzetközi konferencián.

- Valóban egyre nagyobb nyitottsággal kezelik ezt a témát a hivatalos körök – bár még most sem hoznak nyilvánosságra mindent – és egyre kevesebb ember viccelődik vele. Emlékszem, Kazáron is volt egy-két ismerősöm, aki megmosolygott, hogy ezután érdeklődöm, de ma már elismeréssel mondják, hogy igazam volt és örülnek, hogy foglalkozom a témával - mondta a szakértő, akit arról is megkérdérdeztük, hogy mi a véleménye egy lehetséges UFO-invázióról, de kétkedéssel fogadta a dolgot.

- Az emberek mindig magukból indulnak ki és a fáma szerint, amikor egy fejlett civilizáció találkozik egy fejletlenebbel, akkor az biztos, hogy az utóbbi pusztulásával fog járni. Ez történt akkor, amikor a spanyol konkvisztádorok szinte megsemmisítették az azték birodalmat és legyilkolták a bennszülötteket. A földönkívüliek viszont nem feltétlenül olyan agresszívak, mint az emberi faj. Ha elértek a technológia azon fokára, hogy csillagközi utazásokat képesek megtenni, akkor ezt csak közös összefogással tehették meg és igen magas erkölcsi szinttel kell rendelkezniük. Az emberiség is csak akkor fogja meghódítani a távoli világűrt, ha egységként képviseli magát. Háborúkkal és egyéb problémákkal előbb-utóbb saját magunkat fogjuk kipusztítani. Különben is, 

miért kellene a Föld egy szuperfejlett civilizációnak? 

Számos lakatlan bolygó, lehetséges életterület és nyersanyag van a világegyetemben, a NASA már több ezer ilyen égitestet fedezett fel - vélekedett a kutató.

Ha tehát idegen inváziótól nem is kell tartanunk, de vajon Nógrád megyét meglátogatták-e már a földönkívüliek?

- Kiderítettem, hogy még a kilencvenes években volt egy-két megyei UFO-kutató, akik rendszeresen gyűjtötték össze a beszámolókat. Dorogházán például a temető fölött több estén keresztül is össze-vissza cikázó fénygömbökről érkeztek beszámolók, amelyeket a helyiek közül többen is láttak. A napokban találkoztam egy idős hölggyel Szuhán, aki elmondta, hogy még fiatal korában a település melletti erdő felett látott egy patkó alakú tárgyat, ami viszont nem tűnt teljesen tömörnek, inkább higanyszerű volt. Ez még a hetvenes években volt, amikor UFO-król szinte hallani és beszélni sem lehetett! Egy kazári nő, G. Éva 1993-ban találkozott földönkívüliekkel, akik egyfajta csuklya szerű ruhát viseltek, de hogy pontosan mi történt ekkor, arra sajnos nem emlékszik, mert elkábították. Ezután rendszeresen voltak furcsa álmai, amikor is az égen űrhajókat és fénytüneményeket látott. Ezekről az élményekről naplót vezetett, melyeket készségesen adott oda, hogy tanulmányozzam. Egy salgótarjáni férfi, D. Péter pedig elmondta, hogy ő annak idején a barátaival többször is összeült, hogy megvitassák egymás tapasztalatait és élményeit. Többen is láttak az égen fénygömböket, de volt a csapatban két médium is, akik 

állítólag telepatikus kapcsolatba tudtak lépni a földönkívüliekkel. 

Egy másik módszerük az ouija-tábla volt, amit leginkább szellemidézésre használnak, de alkalmas az idegenekkel való kapcsolatra is. Olyan információk birtokába jutottak, hogy egyes lények más dimenzióból és magasabb világokból jutnak el hozzánk, nem feltétlenül szelik át a végtelen csillagvilágot. Ezeket a tapasztalatokat viszont már nehezebben fogadják el a konzervatívabb UFO-kutatók, mert inkább a spiritualitáshoz és a transzcendentális dolgokhoz kapcsolódnak és nem kézzelfoghatók. Én ezeket is vizsgálom, de még több adatot kell gyűjtenem, hogy konklúzióra jussak. Egy azonban biztos: nem vagyunk egyedül - állítja Miskolci László, aki örül annak, hogy egyre több ember nyitott a téma irányába és komolyan veszik az UFO-jelenséget.

Megkérdeztük a kazári lakosokat, hogy mi a véleményük az UFO-król

Dávid Márk: - Az univerzum hatalmas, biztos vagyok benne, hogy léteznek földönkívüliek, és olyan dolgok is, amit el sem tudunk képzelni. Az viszont, hogy mindenre ráhúzzák az UFO-t, az már túlzás. Amik valós dolgok, azokat sosem fogjuk teljesen megtudni, mert titkosítják őket.

Lukács Ildikó: - Elfogadom a megmagyarázhatatlan jeleségek létezését. Szívesen olvasom az ezeket kutatók okfejtéseit, többek között Laciét is. Én még nem tapasztaltam ilyen jelenségeket, de érdekes történeteket lehet hallani, amin az ember elgondolkodik. Hogy ezeket a fantázia szüli-e, vagy tényleg valóság, azt nem tudni.

Krajer Piroska: - Hogy valami van, abban biztos vagyok, de hogy micsoda, azt nem tudnám megmondani. Én is láttam már ilyen jelenséget Salgótarjánban 2017-ben, így tudom, hogy létezik. Olyan is van, hogy valaki megálmodja a dolgokat, aztán megvalósul. Sok furcsaság van, amire nem tudunk magyarázatot adni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában